ZZ Top - Live from Texas (2008) Movie Details

ZZ Top - Live from Texas
ZZ Top - Live from Texas
English
Milton Lage
(India)
1 hr 25 mins
4.5/10
Rating: 4.5/10 from 189 users

ZZ Top - Live from Texas Movie Cast

Dusty Hill
as ZZ Top Bassist
Frank Beard
as ZZ Top Drummer
Billy Gibbons
as ZZ Top Guitarist

ZZ Top - Live from Texas Crew List

Director :
Compositors : ZZ Top

ZZ Top - Live from Texas International Release Dates

Country
Released Date
Country
Released Date
United States
24-06-2008
India
24-06-2008

ZZ Top - Live from Texas Film Songs

ZZ Top - Live from Texas Songs are not available at this moment. You can add it using the "Add Missing Songs" button above

Other Popular Dusty Hill Movies

Hoewel de drie heren van ZZ Top al een tijd geen nieuw album meer uitbrachten, worden ze ook door hun Nederlandse fans niet vergeten. De dvd Live In Texas dook hoog op in de dvd-hitlijst en nu is er dan ook een registratie op cd van hetzelfde concert. Met het klimmen van de jaren is er niet zo veel veranderd in het universum van ZZ Top. De zang van frontman Billy Gibbons is misschien wat lager dan vroeger, maar in grote lijnen is het nog steeds de vuige barbluesband van de jaren zeventig die we horen op Live In Texas. De grote hits (Legs, Sharp Dressed Man en Gimme All Your Lovin’) komen uiteraard allemaal voorbij, maar gelukkig vergeet het trio ook niet nummers te spelen van misschien wel hun beste album Tres Hombres. Absolute uitsmijter is de acht minuten durende versie van La Grange in de toegift.

ZZ Top - Live from Texas

ZZ Top - Live from Texas is a 2008 English Film stars Dusty Hill , Milton Lage , Frank Beard , Billy Gibbons , ZZ Top , ZZ Top , directed by Milton Lage & music by .