Code Name: The Cleaner (2007) Movie Details

Code Name: The Cleaner (PG-13)
English
Les Mayfield
New Line Cinema
(India)
1 hr 31 mins

Code Name: The Cleaner Movie Cast

Cedric the Entertainer
as Jake Rodgers
Lucy Liu
as Gina
Mark Dacascos
as Eric Hauck
Niecy Nash
as Jacuzzi
DeRay Davis
as Ronnie
Kevin McNulty
as Doctor Soames
Bart Anderson
as Charlie
Tom Butler
as Crane
Robert Clarke
as The Butler
Michael Boston
as Dutch Dancer

Code Name: The Cleaner Crew List

Director :
Standby Painter : Mark N. Tompkins

Code Name: The Cleaner International Release Dates

Country
Released Date
Country
Released Date
United States
05-01-2007
India
05-01-2007

Code Name: The Cleaner Film Songs

Code Name: The Cleaner Songs are not available at this moment. You can add it using the "Add Missing Songs" button above

Other Popular Cedric the Entertainer Movies

Седрик Комедианта е в ролята на Джейк, напълно обикновен човек, който се събужда в една хотелска стая с цицина на главата, труп в леглото до себе си, и куфарче с 250 000 в брой. И сякаш това не е достатъчно зле, та Джейк изобщо не си спомня нито кой е, нито как се е озовал в стаята. Появява се красивата и загадъчна Даян (Николет Шеридан), която твърди, че е съпруга на Джейк, и го отвежда в прекрасно имение, за което казва, че е негова собственост. Когато открива, че Даян иска да го упои, за да измъкне информация от него, Джейк избягва и се скрива в местно кафене, където се натъква на Джина (Луси Лиу) - сервитьорка, която твърди, че е негово гадже. Тя му казва, че той всъщност е чистач в местната фабрика за видео-игри, но Джейк си остава убеден, че е таен агент на ЦРУ с кодово име Чистачът, и решава да го докаже.

Code Name: The Cleaner

Code Name: The Cleaner is a 2007 English Film stars Cedric the Entertainer , Les Mayfield , Lucy Liu , Nicollette Sheridan , Mark Dacascos , Callum Keith Rennie , Niecy Nash , DeRay Davis , Kevin McNulty , Bart Anderson , Tom Butler , Robert Clarke , Michael Boston , Mark N. Tompkins , directed by Les Mayfield & music by .